Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, May 6, 2015

PROJEK PENGUNDI HANTU Pakatan Rakyat demi mempertahan pulau pinang pada PRU 14 nanti telah TERBONGKAR!!!!Ini berlaku apabila secara tidak sengaja 'handbill" bagi pengundi pada PRK permatang pauh nanti MENDEDAHKAN terdapat 3 PENGUNDI HANTU menggunakan alamat ketua pemuda permatang pauh.... DAHSYAT!!!

Hantu Made in china... kantoi  baru 3 ekor... bayangkan berapa banyak pengundi cina telah dipindahkan kawasan secara strategik ke pulau pinang demi memastikan kemenangan Pakatan Rakyat dan demi memelihara ketuanan DAP di Pulau Pinang... Pakatan Rakyat sebenarnya JAUH LEBIH JAHAT, KEJAM dan KEJI...


HANTU PAKATAN RAKYAT SUDAH KANTOI DI PERMATANG PAUH


Di atas adalah "Handbill PKR" kepada Abu Bakar Sidekh Zainul Abidin Ketua Pemuda UMNO Permatang Pauh...

TIBA-TIBA ADA LAGI 3 "Handbill PKR' atas nama cina menggunakan alamat yang sama beliau yang dipercayai pengundi hantu yang di bawa masuk PAKATAN RAKYAT semata-mata untuk memenangi pilihanraya di kawasan permatang pauh.

3 pengundi hantu dipercayai berbangsa cina masing-masing bernama Cheng Pei Cian, Cheng Wei Te dan Cheng Jia Gian yang mana pastinya tidak mempunyai hubungan persaudaraan dengan Ketua Pemuda UMNO ini dan TIDAK MUNGKIN AKAN MENGUNDI UMNO DAN BARISAN NASIONAL

HANTU 1
HANTU 2

HANTU 3

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.