Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, May 3, 2015

USAH PURA PURA Tak.Sedar.... Pmtg Pauh Dibiarkan dan Guan Eng Angkuh

Sunday, May 3, 2015

Usahlah dap nak pura2 dan tutup keangkuhan Lim Guan Eng.

Lim Guan Eng memang tak peduli dan niat mahu diskriminasikan melayu. Permatang Pauh akan terbiar.

Orang luar pun tahu ...

Bila Cina dah masuk beli tanah dan banyak flat dan kondo di duduki cina serta pengundi cina dah ramai ... baru mereka akan peduli.

Tak kira ini kawasan anwar ka nenek wan ka ... pas lagi. Merela akan buat tak tau ....

Orang pkr tahu dan akui. Orang pas lama sedar tapi demi politik semua bisa diatur.

Nenek jijah lagi tak ambil kisah macam doa serahkan bontang2 kajang pada azmin.

Malam jumaat guan eng akui bahawa mereka kasi rm100 setahun kepada ibu2 tunggal. Perihatin bijik betty chiew!!!

Duit banyak tu boleh beli apa? Bekalan beras SETAHUN????

Cina DAP mendominasi PR. Permatang Pauh walaupun diperintah dibawah PR tapi seperti tiada pelan pembangunan! Kadangkala pelik juga Anwar Ibrahim yang dianggap sebagai juara melayu dalam politik pembangkang terlepas pandang soal pembangunan di Permatang Pauh. Kalau Lim Guan Eng boleh terfikir untuk melaksanakan terowong bawah laut takkan kerajaan negeri tak mampu keluar tender buat kerja-kerja pembersihan longkang/parit dan samapah sarap?

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.