Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, May 8, 2015

VIDEO TERKINI ! KERETA DIROSAKKAN OLEH PENYOKONG PAKATAN PEMBANGKANG !! #PRKPermatangPauh

Sebelum ini, petugas BN telah diserang oleh gangster Pakatan Pembangkang. Bukan itu sahaja, kereta juga telah dirosakkan oleh penyokong-penyokong Pakatan Pembangkang.
Lihat video :
Inilah sikap buruk yang ditunjukkan oleh pencacai-pencacai Pembangkang dan sikap mereka itu patut dikutuk oleh rakyat. 


Lihat video ini juga :  

1 comment :

Anonymous said...

Kesian melayu

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.