Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, May 3, 2015

Nenek Wan Gusar Baca Manifesto Mke Lalu Sabo Bendera BN!!!

Sunday, May 3, 2015

Banner bendera dan.poster pkr merata di permatamg pauh.

Cuma pas punya tak nampak. Sikit2 ada dilihat dipondok amk buat kaburi ahli pas yang terlebih pas piss pus hingga tak tahu apa sebenar.

Herannya masih ada usaha nak sabo bendera dan billboard bn. Takut ka atau nak kasi ruang utk pas?

Khabarnya bookie dah letakkan rating wan azizah ke bawah 8,000. Rating ini sebelum pas demo di masjid batu kg pertama.

Entahlah ... baik pilih calun yg steady dan tiada sejarah buruk serta isu...

Usaha transformasi kerajaan sudah mula tunjukkan hasil ...

Usaha dap semua benda naik harga dan masaalah tak kurang malah tambah. PKR tak boleh buat apa2.

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.