Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, May 3, 2015

KENAPA BARU NAMPAK.DAP TURUN DEMO?

Sunday, May 3, 2015

Kenapa anti GST lebih penting hingga cina dap sanggup turun demo?

Selalu mereka tak ambik pot ... kitalawan anwar bebas, akta hasutan, pota yak datang parlimen, dll.

Mesti penting lebih untuk dia bunuh gst. Pasti bukan pasal rakyat sebab guan eng naikkan harga macam2 di penang dan tak peduli rakyat Permatang Pauh.

Dari segi politik penting sebagai isu untuk timbulkan kemarahan.

Satu lagi sebab, seperti mereka suka bela penjenayah, peliwat, perasuah, teroris, penghasut, pembunuh teoh beng hock dll, kali ini untuk bela pelari cukai. Ada boleh pow utk election ma ...

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.