Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, May 6, 2015

HUDUD : PAS P.PINANG LEBIH TAKUT DAP DARIPADA TAKUT ALLAH #PRKPermatangPauh


Di Kelantan ,  PAS mahu laksanakan hudud kerana umat Islam majoriti di sana tapi PAS di P,Pinang diketuai Mat Sabu dan Salleh Man takut menyatakan pendirian sokong hudud kerana bimbang hilang sokongan Cina  , elaun & jawatan .

Bila kena sound dan ditekan Guan Eng , mereka menjadi seperti cacing kepanasan

Jadi seperti kata Ustaz Kazim Elias ..sokong lah dan undi calon boleh memberi sokongan terhadap hukum hudud

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.