Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, May 19, 2015

Isu jet - untuk tatapan cai PR Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ




Harap macai PR paham isu jet ni.. setiap Perdana Menteri memang ada khas jetnya sendiri.. namun jet ini bukan khas untuk perdana Menteri sahaja. 




Image result for anwar naik jet

Jika Anwar Ibrahim jadi Perdana Menteri adakah beliau akan naik kereta lembu. 



1 comment :

Anonymous said...

Hehehe padan muka macai PR dan mchai MAdeay.. tp jgn lupa mereka angkuh mana mau lihat fakta.. tunggu nnt macai PR dan Machai MAdeay gabung tenaga putar alam..

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.