Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, May 3, 2015

PKR Ada Tolong Ke Calun Pas Di Rompin?

Sunday, May 3, 2015

PKR tidak tolong calun PAS di Rompin. Hanya buat syarat ketika tolong di Pengkalan Kubor dan Kuala Besut.

DAP lagi cilaka! Masa Telok Intan sampai tak mahu bantuan PAS langsung. Apa pula dikata oleh calun Melayu DAP, Dyana Sofea.

Lojik ka Pemuda PAS dipaksa jangan berhenti bantu kempen bila PKR dan DAP tak bantu mereka bila tandimg prk pun.

Bukan setakat itu saja ...

Mana mariah pas bila parti rakan campurtangan hal parti mereka ...

... hingga rasuah ahli jatuhkan presiden dan tak mahu minta maaf hina presiden pas.

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.