Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, March 16, 2013

ANCAMAN SNIPER PENGGANAS SULU DALAM OPS DAULAT !! #LAHADDATU


Dalam OPS Daulat yang disertai Tentera & Polis bukannya tugas yang mudah dan hampir seminggu baru Kg  Tanduo dapat ditawan semula pasukan keselamatan kita.

Apabila pengganas Sulu telah  terkepung ini di kawasan Kg Tanduo & Kg Tanjung Batu , mereka telah berpecah kepada kumpulan kecil bagi mengaburi pihak keselamatan untuk melarikan diri . Ia juga adalah satu perangkap   pasukan keselamatan kita yang mara ke hadapan  untuk operasi pembersihan & mopping .

Mereka  menggunakan Sniper ( penembak tepat ) yang akan bersembunyi di celak pokok & semak untuk    membunuh tentera & polis ( VAT69 )  yang  mara ke hadapan .  Senjata yang mereka gunakan iala Sniper Rifle yang mempunyai teropong dan mampu menembak pada  jarak yang jauh .


Boleh ke pasukan keselamatan kita tahu mereka sedang diintai oleh Sniper yang bersembunyi seperti ini ?

Jadi , kepada pencacai2 Pakatan yang memberi komen di facebook kata pasukan tentera & polis kita mati kerana  tak pakai baju kalis peluru ... jangan hanya pandai bercakap saja jika  tak tahu apa-apa.


Lihat lah bukti bergambar  SNIPER pengganas Sulu termasuk wanita  yang mati  ditembak oleh  VAT69 .

Jika tak tembak mereka ini, pasukan keselamatan kita yang berdepan maut  ..

1 Shoot 1 Kill ....No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.