Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, March 26, 2013

Pertemuan Antara Anwar dan Nur Misuari Disahkan Oleh Menteri Dalam Negeri.Berikutan pendedahan demi pendedahan yang dibuat oleh MyMassa, wartawan Antarapos telah bertanya sendiri dengan Menteri Dalam Negeri, dan ini adalah jawapan beliau.

Sementara itu mungkinr ramai rakyat yang tidak mengetahui bahawa Bapa Pengkhianat Negara Anwar Ibrahim, telah membayar Lajim sejumlah Wang RM20 Juta untuk melompat lagi kepada PKR. Info ini diberitahu oleh Salah Seorang Pegawai Tinggi Lajim di Kementerian Perumahan…(Kinabaluboy akan ulas perkara ini kemudian).

Ini bermaknanya, jika Anwar boleh bayar Lajim RM20 Juta supaya melompat parti, agak-agak anda la cuba teka berapakah  Jumlah Wang yang Anwar usahakan kepada Kelompok MNLF ini?

Mereka boleh membeli sesiapa sahaja sekarang, bapa Saiful mereka beli, dan cubaan membeli Dato’ Eskay turut dibuat seperti yang didedah oleh Tan Sri Rahim Thambi Chik. Sekali lagi janji Buku Jingga Bapa Pengkhianat Negara Nombor 1, bukan sahaja Sabah malahan Sarawak juga mahu dituntut oleh Misuari. Maka terancamlah keselamatan Sabah & Sarawak. Di Sarawak, NDI melalui Global Witness yang dibiayai oleh (George Soros) yang merupakan penyagak matawang turut fokus kepada Sarawak, turut mengkucar-kacirkan negeri Sarawak.

Isu ini Kinabaluboy akan sambung dua tiga hari lagi, krew strategik kami baru sahaja terbang ke Sarawak untuk mendapatkan maklumat eksklusif untuk anda. Sabah & Sarawak adalah fix deposit BN mereka hendak meruntuhkan secara kejam, pertumpahan darah dan menggadaikan negara.

Is Money An Issue? NO. Lihat kepada kesanggupan membayar bapa Saiful berapa juta!. Juga Offer membayar Dato Eskay any amaunt to any account in any country.Bermaksud unlimited budget ditaja oleh siapa? Bersambung…

Manakala di sana-sini si pengkhianat mencanangkan bersama sekutu-sekutunya termasuk Tian chuan bahawa Insiden Lahad Datu adalah Konspirasi Terancang UMNO/BN, sedangkan India Sivarasa dan Tian Chua telah ke Manila beberapa hari sebelum kejadian. Malah mereka juga sanggup menghina anggota-anggota keselamatan yang terkorban tanpa memikirkan betapa sedih dan pilunya anggota keluarga pahlawan-pahlawan tersebut yang kehilangan insan tersayang. Inilah yang dinamakan "manusia hipokrasi ~ telunjuk lurus kelingking berkait", manusia lidah biawak dan pengkhianat negara. 

*TERIMA KASIH KERAJAAN BARISAN NASIONAL. DENGAN TERTUBUHNYA SURUHANJAYA DIRAJA ATAU KERTAS PUTIH, LEBIH BANYAK YANG TERBONGKAR NANTI.


~ credit for MrKinabaluBoy

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.