Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, March 29, 2013

Video Kronologi Penglibatan Pembangkang Dalam Insiden Lahad Datu?


IKUTI PENDEDAHAN MY MASSA TENTANG PENGLIBATAN ANWAR IBRAHIM

Sebelum berlakunya insiden berdarah, pemimpin PKR Sabah mengakui Tian Chua dan Sivarasa pergi ke Manila untuk satu misi khas pada 10 Februari 2013.

 Kemudian pada 15 Februari 2013, Tian Chua telah membuat 'mind conditioning' kepada penyokongnya dengan menyatakan kedatangan pengganas Kiram sebagai satu sandiwara. Kepada penyokong pembangkang, Tian Chua hanya menyatakan bahawa dia baru pulang dari Sabah dan menyembunyikan misi khas ke Manila.
 

Pada 7 Mac 2013, bekas pengasas PKR mendedahkan bahawa insiden di Lahad Datu dibiayai oleh Suaram.

 

Bila dilihat pada senarai orang kuat Suaram, ternyata dua pemimpin pakatan tersebut ada di dalamnya.


Ironinya usaha untuk memisahkan Sabah dari Malaysia bukan satu benda baru bagi Suaram. Sekitar 90an, Suaram pernah menjadi dalan untuk memisahkan Timor Leste dari Indonesia
Jika tidak percaya dengan kenyataan di atas, ini bukti video Suaram menganjurkan East Timor Conference.

 
Dengan bukti-bukti ini, MyMassa menyokong sepenuhnya pendirian Pehin Sri Taib Mahmud supaya diadakan RCI untuk menyiasat insiden Lahad Datu.

 


Dengan bukti-bukti ini, MyMassa menyokong sepenuhnya pendirian Pehin Sri Taib Mahmud supaya diadakan RCI untuk menyiasat insiden Lahad Datu.


Kini terpulang kepada pembaca untuk menilai bukti-bukti ini.


*NAMUN MACAI memang takkan percaya sebab bagi mereka VIDEO ADALAH BESI, TAK BOLEH JADI SAKTI. Tapi video pasal Pehin Sri Taib Mahmud diaorang percaya pulak.
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.