Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, March 24, 2013

DAP LACURKAN PAS SELEPAS KHALIMAH ALLAHAdalah ditegaskan bahawa DAP tidak bodoh atau banggang. Kenyataan Lim Guan Eng baru-baru ini bahawa DAP mungkin menggunakan logo Parti lain untuk bertanding pada PRU-13 ini berikutan masalah yang dihadapi oleh ROS iaitu Pendaftaran Pertubuhan.

Kita melihat tindakan DAP yang secara tidak langsung merujuk untuk mengunakan logo PAS untuk bertanding pada PRU-13 kali ini. Tindakan DAP itu jika difikirkan ia diluar daripada kotak pemikiran dan ia adalah satu tindakan untuk melemahkan PAS, seterusnya antara agenda sulitnya dalam melemahkan serta menghancurkan ISLAM semata-mata.
. Adakah Pas sudah lupa tindakan Dap mempermainkan Kalimah Allah??? Kita percaya jika Anwar yang menyuarakan kepada Pas, maka Pas akan tunduk dan membenarkan ia berlakuNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.