Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, March 15, 2013

GAMBAR TERBARU ATM BERTEMPUR DENGAN PENCEROBOH DI #LahadDatu SABAH

Di bawah adalah gambar-gambar terbaru pasukan ATM di Lahad Datu. Gambar-gambar ini MiM ambil dalam twitter Bernama dan dikeluarkan oleh Mindef.


Mindef Pix : Malaysian soldiers gunning at enemies at Tungku in Lahad Datu

Mindef Pix: Malaysian soldiers in armored cars firing at enemies at Tungku in Lahad Datu

Dalam perkembangan terbaru, TS Muhyiddin Yassin telah mendedahkan rancangan kotor pakatan pembangkang pada hari pengundian PRU13 nanti!

Sila baca :
Pakatan pembangkang rancang timbulkan huru-hara pada hari pengundian Pilihanraya Umum ke-13 (PRU-13) nanti. 
Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, mereka kini terdesak selepas sokongan rakyat terhadap Barisan Nasional (BN) meningkat. Ujar Muhyiddin, kekacauan itu dijangka berlaku pada hari pembuangan undi kelak. 
Jelasnya, pembangkang kini sanggup melakukan keganasan selepas manifesto yang baru dibentang mereka tidak dipercayai rakyat. seterusnya
Pendedahan Muhyiddin Yassin ini adalah sebahagian daripada strategi last minute Pakatan pembangkang untuk memancing undi rakyat memandangkan imej dan kredibiliti pakatan pembangkang bertambah teruk disebabkan kalimah Allah dan dakwaan mereka berkomplot dengan penceroboh-penceroboh di Sabah.

Anda ikuti strategi-strategi lain yang telah dirancangkan : KLIK SINI

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.