Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, March 24, 2013

PENIPU RAFIZI PKR DIKANTOIKAN BODOH!!!


RAFIZI KANTOI PENGUNDI HANTU##Menarik isu papagomo ini. Brader menyuarakan rasa pelik rakyat Malaysia di bawah ini mengapa Anwar hanya saman papagomo tetapi tidak Datuk Trio? Terdapat dakwaan saman ini akan berakhir dengan papagomo di dapati bersalah. Tetapi didapati bersalah kerana mengedarkan gambar lucah yang mana ia berada di undang-undang Malaysia. Lantas pihak Pakatan Pembangkang akan putar alamkan menjadikannya Bukan Anwar di dalam gambar seks tersebut. Awas rakyat Malaysia akan perkara ini.

Dalam sidang media yang di adakan, Rafizi telah mendedahkan papagomo ialah pengundi hantu yang mana terdapat dua nama yang sama tetapi tarikh lahir yang berbeza. Rafizi mendakwa papagomo telah mengundi dua kali. Bukti yang di dedahkan ialah :

WAN MUHAMMAD AZRI (LAHIR 21 JANUARI 1983)
WAN MOHD AZRI (LAHIR 8 APRIL 1983)

Mari kita lihat dengan menggunakan kaedah yang sama tetapi kali ini kita gunakan nama Rafizi pula.


Brader ingin bertanyakan kepada seluruh rakyat Malaysia adakah kaedah yang digunakan oleh Rafizi ini boleh diguna pakai???


#Rakyat tidak mudah ditipu!!!


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.