Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, March 24, 2013

KHAS BUAT KAUM IBU SAHAJA!VIDEO PRU 13 TERSEBAR!Saya ingin bertanyakan kepada ibu-ibu dan kepada mereka yang mempunyai anak. Negara Bagaimanakah yang anda ingin wariskan kepada anak-anak kamu? Pemimpin bagaimanakah yang kamu mahu wariskan kepada anak-anak kamu samada pemimpin yang baik atau pemimpin yang sah menyokong LGBT? Agama bagaimanakah kamu ingin wariskan kepada anak-anak kamu samada pemimpin yang mempertahankan khalimah ALLAH atau pemimpin yang membenarkan Khalimah ALLAH di gunakan oleh agama lain?

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.