Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, March 15, 2013

PENJENAYAH JADI WIRA .... PELIK TAPI BENAR !!!!!!SEPATUTNYA KALAU NAK SEMBAH , SEMBAH PADA WIRA KITA DI BAWAH NI ADALAH JUGA MAKNANYA.

INI TIDAK.  PENJENAYAH JADI WIRA. TAK KE MANGKOK NAMANYA.

SOALAN : ADA KE PEMIMPIN PEMBANGKANG SEPANJANG PENGKEBUMIAN WIRA-WIRA KITA HADIR SEMASA PENGKEBUMIAN MEREKA?

YILEK !!!!!

BAB ALTANTUYA SI PELACUR TU, MEREKA AGUNGKAN BUKAN MAIN !!!
PELIK TAPI BENAR !!!!


FIKIRKAN PENGUNDI MUDA ... FIKIRKAN !!!!

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.