Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, March 19, 2013

[Gambar Gay] Tujuh syarat untuk Anwar !!!


YB Dato Seri Anwar bin Ibrahim, Saya adalah bekas penyokong tegar DS dan saya adalah orang yang paling gembira jika benar seperti apa yngg DS katakan, bahawa ‘Ini fitnah jijik Umno menjelang pilihanraya’.

Walaubagaimana pun sebelum itu saya berharap DS dapatlah membuktikan secara ‘scincetific’ bahawa gambar yang tertera di laman-laman web sekarang adalah palsu bagi menunjukan bahawa ianya memang benar fitnah Umno.

Di samping itu saya juga memohon kepada DS agar dapat melaksanakan perkara berikut supaya ianya boleh memberi kekuatan kepada saya dan lain-lain bekas penyokong DS kembali menyokong DS menjelang piliharaya ini.

1. DS menjelaskan kepada kami mengapa DS tidak memfailkan permohonan supaya membatalkan satu para dalam penghakiman Mahkamah Persekutuan yang menyebut bahawa sodomi ada berlaku dalam kes sodomi 1 begitu juga penghakiman Mahkamah Tinggi dalam kes sodomi 2.

2. DS dapat menjelaskan kepada kami mengapa DS tidak memfailkan satu saman fitnah terhadap Dato Eskey dan dua Dato yg lain kerana memfitnah DS dalam kes ‘video seks cinadoll’, dulu.

3. Meminta isteri DS supaya menunjukan jam Omega yang dikatakan ada dalam simpanan beliau sebelum piliharaya ini.

4. DS melakukan sumpah laknat seperti yang dilakukan oleh Saiful dan Dato Eskey bagi membuktikan semua tuduhan mengenai salah laku seks terhadap DS adalah palsu dan hanya fitnah Umno.

5. Menghantar pita rakaman video seks cinadoll untuk diuji oleh sebuah makmal yang berwibawa dan bebas dan hasil lapurannya ditunjukkan kepada kami.

6. Mendedahkan bentuk perut DS sekarang.

7.Secara sukarela menjalankan ujian DNA DS dan DNA seorang anak perempuan yang dikatakan hasil dari hubungan DS dengan isteri orang.

Sekiranya DS dapat melakukan ini semua, saya percaya cita-cita DS untuk menjadi PM akan tercapai. Oleh itu saya sangat berharap agar ianya dapat segera dilakukan sebelum pilihanraya tiba.

Pada pandangan saya permintaan saya ini amat mudah untuk DS laksanakan kerana ianya hanya memerlukan keikhlasan dan keberanian DS dalam membersihkan nama DS yang banyak dikaitkan dengan salah laku seks begini.

Diharap juga dengan itu nanti, Umno menghentikan kerja fitnahnya menayangkan gambar lelaki bertelanjang bulat yang kelihatan sangat meloyakan manakala rupanya pula mirip DS. Saya sendiri hampir termuntah melihatnya.

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.