Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, March 16, 2013

CAI2 PR GILA SAKAN BILA BALA MATI


Penyiasat Persendirian (PI) P Balasubramaniam yang menyiasat kejadian pembunuhan model Mongolia Altantya Shaariibuu meninggal dunia hari ini.Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat n Surendran dan Ahli Parlimen Subang R Sivarasa mengesahkan kejadian tersebut. 

 "Saya dalam perjalanan ke Hospital Sungai Buloh.Saya tidak mempunyai maklumat lengkap lagi," kata Sivarasa.Bala pada dalam akuan sumpah kepada mahkamah telah mengaitkan penglibatan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dan isteri Datin Seri Rosmah Mansor dengan pembunuhan Altantuya. Beliau kemudiannya menarik balik kenyataan tersebut. - Kl Pos


Sama seperti kes Tian Chua yang menuduh pencerobohan Lahad Datu adalah konspirasi UMNO,puak-puak pencacai dah mulakan fitnah dengan mengaitkan kematian PI Bala dengan Perdana Menteri kita. Sungguh predictable permainan mereka ini.Setakat ini saja akal para pencacai ???? Kematian puak sendiri tak sampai seha dah mula spin macam-macam.Memang langsung tak hormat pemergian geng sendiri.
SEMUA DAH TAHU DIA SAKIT JANTUNG !!!


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.