Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, March 19, 2013

Harakah Daily Kering Isu?


Akibat bodek kuat dan terlampau taksub dengan pemimpin PAS, Mursyidul Am PAS duduk bersila makan laksapun dijadikan berita utama oleh Haprakdaily, lihat di sini. Apa hebatnya duduk makan bersila? Macamlah kita semua tidak pernah duduk makan bersila. Macamlah semua pemimpin UMNO tidak pernah duduk bersila. Untuk apakah majlis makan laksa ini diadakan? Tidak lain dan tidak bukan adalah bagi memungut derma untuk PAS Cawangan Pohon Kandis, dalam Dun Chempaka. Ooo majlis kutip derma ... makan laksa ...

Cuba lihat pula gambar-gambar di bawah. Ini adalah juga gambar seorang Menteri Kanan Kerajaan Barisan Nasional. Beliau duduk bersila bukan kerana hendak makan laksa. Beliau duduk di dalam majlis bukan untuk mengutip derma untuk tujuan PRU-13. Beliau duduk bersila tanpa kekok dan malu semata-mata untuk melawat Rakyat Kelantan yang sakit, ditimpa bala bencana dan keuzuran. Kenapa gambar-gambar ini tidak disiarkan di Haprakdaily? Bukankah gambar-gambar ini lebih baik dari gambar seorang tua makan laksa duduk bersila?
artikel penuh sini

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.