Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, March 16, 2013

TERKINI ! Pengganas Kiram ditahan bersama 369 ribu peso !! #Lahaddatu

Korang bayangkan kalau tiada sumber wang disuap setiap orang  , nak ke mereka ini datang dari jauh untuk menceroboh Lahad Datu .   Nak tuntut hak kesultanan Sulu apa kejadahnya kalau wang 369 ribu peso ada dalam kocek .  Berperang dan menceroboh negara ini sebab dibayar ??

Sudah jelas terang pencerobohan Lahad Datu sememangnya dirancang oleh Dalang  & Kiram III  hanya sebagai alat /pekakas untuk melaksanakan rancangan mereka .

seterusnya

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.