Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, March 25, 2013

Nik Najis & Sesat Takkan Boleh Dipisahkan...!Dasar sesat..! sesama sesat..! yang lebih teruk lagi sesat lalu menyesatkan..! Orang macam Anwar Ibrahim yang jelas kotor lagi jijik, pengkhianat dan penyokong tegar yahudi yang merupakan musuh umat Islam tetap sampai bila bila nampaknya dibela dan di puja oleh murSHITdol hamPAS..!

Cuba tengok, dengar dan fahamkan apa yang tersirat disebalik yang tersurat kata kata Nik Najis, bukan kita mengutuk orang tempang..! tapi kalau lebih ramai lagi orang yang tidak 'tempang'..kenapa pulak Nik Najis tetap nak memilih orang yang dia kata 'tempang' ni?

Jelas la dalam memilih pemimpin pun Nik Najis sendiri dah tempang...nasib baik tak kena pelempang...! pang..!!!

Layan..


Lu Fikir La Sendiri!!!

~ sumber ~

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.