Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, March 19, 2013

Isu #LahadDatu dan #KalimahAllah Jangan Ditinggal Walau Gambar Songsang Mirip @Anwaribrahim Sudah Disebar


1. Mohon isu yang menyakitkan imej Pakatan seperti Lahad Datu dan Kalimah Allah jangan ditinggalkan semata-mata mengejar hits gambar songsang lelaki mirip Ketua Pembangkang yang dikatakan ada skandal terbaru dengan lelaki yang memberi bunga seperti gambar.

gambar Bro Jinggo

2. Jangan terlalu menumpukan isu gambar ini kerana banyak isu yang lebih menarik perhatian pengundi atas pagar perlu diulang hingga lumat ditelan oleh mereka.

3. Sebagai pejuang parti yang mahu ditonjolkan ialah dasar parti dan Kerajaan yang memberi manfaat besar kepada rakyat bukan isu gambar tidak bermoral yang dipandang dengan persepsi tidak berapa elok oleh rakyat terutama atas pagar.

4. Kita sudah tentu tidak mahu dilihat hanya mempunyai modal gambar songsang sahaja sedangkan kita juga tidak tahu siapakah sebenar yang merakam gambar-gambar sedemikian.

5. Dalam politik banyak perkara tidak masuk akal boleh berlaku, seperti merakam sendiri aksi lucah dan terlampau lalu menyebarkannya dan menuduh ia dilakukan oleh pihak lawan. Ia juga mungkin berlaku di dunia hiburan untuk mengejar populariti dengan lebih cepat dan mudah.

6. Taktik sebegini diajar oleh Zionis dan hanya barua zionis sahaja yang akan melaksanakannya dalam perjuangan politik songsang mereka demi mengejar kuasa. Fikiran zionis ada di mana-mana kerana mereka juga telah menguasai mana-mana tempat dan ruang di dunia untuk menyesatkan kita.

7. Bumi Malaysia sangat digilai oleh kuasa besar dunia. Maka jangan kita biar ia diterajui puak yang mendapat restu kuasa besar dunia yang tidak reda Islam akan naik menjadi agama pilihan teramai umat di muka bumi.

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.