Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, March 24, 2013

VIDEO KE DUA DARIPADA PAPAGOMO!!!Kurang 24jam lagi  difahamkan daripada sahabat kita bahawa Papagomo bakal mendedahkan lagi video terbaru Anwar dengan seorang mahasiswa. Video ini adalah part 2 iaitu sambungan daripada video pertama yang dikeluarkan beberapa hari lalu.


Di fahamkan papagomo akan mengasak Anwar habis-habisan selepas ini berikutan tindakan Anwar yang telah menghantar samseng upahannya hingga menyebabkan papagomo mendapat 5jahitan di kepala.

Paling menarik  Rafizi Ramli sendiri telah mengaku bahawa Anwar yang berada di dalam video tersebut. Menurut Rafizi Ramli, Anwar memang seorang yang mesra dan baik. Jadi apa salahnya video yang dikeluarkan tersebut? Kata-kata ini keluar semasa sidang akhbar yang di buat bagi mendedahkan siapa Papagomo.

Persoalan sekarang ialah benar atau tidak Anwar yang melakukan seks tersebut? Rakyat tidak kisah siapa Papagomo. Rakyat kisahkan pendedahan yang Papagomo lakukan kerana ia melibatkan seorang pemimpin Tertinggi Pakatan Pembangkang.


Petikan diatas adalah daripada ulama PAS. Dalam artikal tersebut telah menekankan bahawa setiap calon yang bertanding harus di dedahkan keburukannya bagi membolehkan rakyat menilainya. Jadi disini Brader tegaskan jangan ada macai-macai Pakatan Pembangkang menyalahkan sesiapa pun yang mendedahkan keburukan pemimpin mereka.

KEBENARAN YANG DI TEGAKKAN, BUKAN PREPSEPSI YANG DICARI!!!

~ sumber ~

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.