Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, March 19, 2013

Insiden Guar Perahu adalah contoh pergaduhan semasa kempen PRU13 !!

Kenyataan  YB Datuk Zulkifli Nordin  yang menyatakan Anwar Ibrahim tahu partinya akan kalah di PRU13 dan selepas itu menghasut pencacainya membuat rusuhan jalanan selepas pengumuman keputusan oleh SPR jelas membuktikan agenda jahat dajjal ini untuk merosakkan negara.

 

Insiden di Guar Perahu kelmarin sebenarnya jika diperhalusi itu lah    bunga-bunga apa yang akan berlaku ketika kempen  PRU yang paling hebat dalam sejarah politik negara .

Kalau jentera kita   terutama Pemuda BN di seluruh negara  tidak bersedia dengan  insiden2 seperti ini ,  memang cukup memalukan  sama sekali   sepertimana berlaku di kelmarin di Guar Perahu .

Kritikan blogger tersohor Penang, Pisau.Net wajar diambil iktibar supaya kita lebih bersedia sebarang kemungkinan yang berlaku .


seterusnya di sini

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.