Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, March 15, 2013

GEMPAR! STRATEGI TERAKHIR ANWAR UNTUK PRU13 TERBONGKAR!


Ikuti Pendedahan Dr MiM 

Menggemparkan! Pendedahan YB Zulkifli Noordin, bekas peguam Dato' Seri Anwar Ibrahim berhubung strategi dan tindakan yang sedang dan akan dirancang oleh Anwar Ibrahim dan orang-orang kanannya menjelang PRU ke 13.Di antara pendedahan Zulkifli Noordin ialah :

1. Berlaku tembakan untuk menarik simpati rakyat kepada pembangkang.

2. Anwar akan menunjukkan jam Omega yang sebelum ini didakwa hilang semasa aksi akrobatik dengan China Doll. Tetapi jam itu jam baru.

3. Anwar akan bersumpah tetapi tidak boleh pakai.

4. Wakil-wakil rakyat bekas Pakatan pembangkang akan dipujuk dengan habuan untuk masuk kembali pembangkang dan mengeluarkan kenyataan mereka dibeli oleh DS Najib Razak.

5. Azmiin akan berlakon di depan ibunya.

6. Mereka yang terlibat dalam kes Al-Tantuya dibayar untuk pusing cerita dan mengaku kononnya Najib Razak terlibat.

7. Bekas pegawai DS Rosmah Mansor dipujuk dan dibayar untuk memburuk-burukkan nama isteri Perdana Menteri itu.

Ikuti video di bawah tentang pendedahan terbaru ini :


video pendedahan Zulkifli Noordin

Dalam masa yang sama, pakatan pembangkang sudah pasti akan buntu fikiran jika ada di antara pendedahan Zulkifli Noordin itu termasuk dalam senarai 'must do' mereka untuk memancing undi rakyat di saat-saat akhir pilihanraya Umum ke-13 nanti.

Apa tidaknya. Jika mereka teruskan juga, ianya sudah basi, dijangkakan, tidak mengejutkan lagi dan memperlihatkan ketidakmampuan think tank pakatan pembangkang untuk memikirkan strategi lain.

MiM tunggu respons Mr 'U ulang I saman' terhadap kenyataan Zulkifli Noordin ini.

Dan bagaimana pula dengan pendedahan Mohd Fareez, Setiausaha Politik YB Zuraida Kamaruddin yang mendedahkan sikap cemburu Wan Azizah dek hubungan rapat beliau dengan Anwar Ibrahim.

Fareez juga merupakan pegawai Diplomasi Sulit (Antarabangsa) untuk Anwar Ibrahim.

Sila baca surat di bawah :Sila rujuk sumber : KLIK SINITurutan kepada pendedahan surat di atas, media perdana menyiarkan kenyataan Fareez. Di antaranya :
Kelmarin, Ahli Parlimen Ampang, Zuraida Kamaruddin di dalam portal berita antarapos.com menafikan Mohd. Fareez Kamal Intidzam adalah setiausaha politiknya. 
Sebaliknya Zuraida berkata, Mohd Fareez pada 2011 hanyalah sebagai pembantu urusan Parlimen yang kemudiannya berhenti untuk membantu perniagaan bapanya. 
Ekoran daripada penyiaran berita tersebut, pelbagai persoalan mula timbul dalam kalangan masyarakat terutama di pihak media serta blogger iaitu sejauh mana kebenaran dakwaan berkenaan. 
Berikut kenyataan penuh Mohd. Fareez bagi menjawab segala persoalan berikutan penafian yang dibuat oleh Zuraida itu: 
"Saya masih ahli Keadilan. Tanggungjawab saya untuk bersuara dan berkata benar: 
1. Sehingga hari ini, saya masih lagi ahli Keadilan, Setiausaha PolitikKeadilan Zuraida dan Pegawai Diplomasi Sulit (Antarabangsa) buat Datuk Seri Anwar Ibrahim. Saya tidak pernah meletak jawatan dan juga tidak pernah disuruh untuk berhenti bertugas oleh kedua-duanya. seterusnya
MiM sarankan agar Wan Azizah menjawab dakwaan Fareez ini untuk membersihkan nama beliau. 

Jika tidak, beliau akan tampak benar-benar cemburu dengan kehadiran seorang lelaki bersama Anwar Ibrahim.

Nampaknya, politik pakatan pembangkang semakin huru-hara dan bakal tumbang di PRU13 nanti.


sumber

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.