Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, March 25, 2013

Hot ! Macai fitnah Pakatan kantoi fitnah Polis acu senjata kepada wartawan Malaysiakini !!


Tajuk artikel yang gempak ini didedikasikan khas kepada pecacai pakatan yang terkenal dengan kelakuan asasi 'terpuji' mereka iaitu memfitnah dan auta..Facebooker pakatan (King Jason) antara yang terkenal kuat memfitnah, cuba memanipulasikan gambar ini dengan
 tidak menceritakan perkara sebenar. Memang haram jadah kelakuan puak-puak ni.. Pakatan haram dan fitnah umpama aur dan tebing, berpisah tiada..


Inilah gambar sebenar. Semuanya muka tersenyum dan keriangan beramah mesra dan bergurau bersama Polis dalam majlis sambutan ulang tahun polis ke 206 di Pulapol pagi tadi. Polis sememangnya selama ini menghargai media. Tapi bukan media pembelit dan kaki auta.Inilah orang yang sebenar yang dikatakan wartawan Malaysiakini..
Nama pengamal media ni ialah Zulazhar Sheblee, seorang jurugambar The Star cawangan Sarawak. 

Hari ini beliau menerima surat penghargaan daripada Polis sempena Hari Polis ke 206 tahun.
Pecacai pakatan kaki fitnah harus meminta maaf kepada saudara kita ini.


~ sumber ~

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.