Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, March 19, 2013

Video : Jom lihat gelagat anak beranak PKR maki Polis !Satu pembohongan cukup besar bila AMK mengaitkan penduduk tempatan sebenarnya yang membantah  kehadiran Ahli Parlimen Kulim Bandar Baharu .Bila membaca kenyataan AMK mengulas tindakan menyerang ceramah Datuk Zulkifli Nordin di Guar Perahu , satu pembohongan cukup besar bila AMK mengaitkan penduduk tempatan sebenarnya yang membantah kehadiran Ahli Parlimen Kulim Bandar Baharu .

 Apa yang AMK PP nak selindungkan ?

AMK tak mahu mengaku ke bahawa semua yang hadir menyalak macam anjing itu ahli PKR & PAS ?? 

Ini samseng yang bertindak seperti orang hilang akal menendang kereta polis bukan ahli PKR ke ?? Habis tu baju tertera lambang PKR itu apa ??

kalau betul penduduk tempatan , mereka pun tak ada masa
nak pikiaq pi cari teloq busuk untuk dilemparkan kepada
hadirin yang hadir ceramah 


Korang lihat video tindakan kurang ajar  anak beranak di bawah ini  yang melawan pihak Polis . Mak dengan anak sama naik saja .

 Kalau penduduk tempatan la , ingat depa  sanggup ka pi berdemo tengah malam  dan menjerit macam orang gila seperti  ini .

Hanya macai-macai PKR je dok buat kerja bodoh ini 


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.