Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, March 9, 2013

Rancangan Jahat GAGAL..! Anwar Mengamuk Sakan..!


Anwar bengang betul bila rancangan untuk menghuruharakan Sabah tidak berjaya..! Bukan sahaja cubaan jahat lagi kejamnya dapat dipatahkan dengan penuh kebijaksaan oleh YAB PM malah kejahatan dan kebinatangan Anwar pulak yang semakin terselak..!

Rakan subahat lagi jahatnya Misuari pulak bodoh dengan facebook yang membuka pekung..!


Ditambah pulak dengan kenyataan khianat si bapak sepol yang dikatakan sudah dibeli oleh Anwar dengan nilai RM1 Juta..boleh baca dan tonton kat 

Gempar bila di beritakan Anwar terjerit pekik dikalangan kuda belangnya kerana segala rancangan jahat dapat dipatahkan...

Layan...Rileks jap beb...!

Lu FIkir La Sendiri!!!

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.