Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, March 9, 2013

TERKINI Ops Daulat DARI LAHAD DATU 9 MAC 201312.10 tgh hari - sidang media KPN dan PAT

- Gerakan penceroboh dalam kumpulan-kumpulan kecil - KPN

- "Flush" perlu dibuat di Kg Tanjung Batu - PAT

- ATM memfokuskan kpd Kg Tanduo dan Kg Tanjung Batu dalam operasi dan yakin bahawa  penceroboh akan masuk semula - PAT

- Berlaku tembak menembak dengan seorang penceroboh jam 8 pagi tadi dan menjadikan jumlah penceroboh yang ditembak mati 53 orang.

- 79 ditahan untuk siasatan

11.10 pg - Kelab Putera 1Malaysia menyumbangkan 10 tan makanan dan keperluan asas untuk tiga lokasi yang menempatkan penduduk kesan daripada krisis pencerobohan ini


10.30 pg - Pengerusi Kelab Putera 1Malaysia Datuk Azeez Abdul sedang mengadakan pertemuan dengan KPN & PAT


9.40 pg - Kelab Putera 1Malaysia akan menyampaikan bantuan makanan hari ini

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.