Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, March 12, 2013

TERKINI ! Wikileaks pulak dedah rahsia hubungan Anwar & Nur Misuari ??Hubungan Anwar dengan sekutunya Nur Misuari yang menjadi dalang pencerobohan Lahad Datu terus didedahkan .

Sebelum ini media Filipina mendedahkan sekeping gambar yang didakwa diambil semasa pertemuan sulit diantara Anwar dan Nur Misuari berlaku..

Kali ini laman web Wikileaks pulak mendedahkan  Nur Misuari mempunyai hubungan ini

http://wikileaks.org/cable/2007/05/07MANILA1534.html


Apa  sebenarnya yang selalu  dibincangkan oleh Anwar & Nur Misuari  bila berjumpa ??

Apabila  pihak media mengajukan soalan ini pada Anwar..Anwar enggan menjawab dan tahu hanya nak  saman .No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.