Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, March 8, 2013

Update Insiden Lahad Datu : Gambar Bukti Pengganas Yang Terkorban Bukan Satu Sandiwara


Gambar pengganas yang terkorban di Lahad Datu.Gambar ini menjadi bukti kepada mana-mana pihak seperti Chegu Bard yang mempertikaikannya sebelum ini.


Baca seterusnya di sini :  http://mymassa.blogspot.com/2013/03/update-insiden-lahad-datu-gambar-bukti.html

*Puak-puak pembangkang masih lagi dalam state of denial walaupun pelbagai bukti dah ditunjukkan. Kalau dah totok tu nak buat macam mana....

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.