Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, March 7, 2013

ABBY SEMAKIN BUAS SETELAH SEKIAN LAMA TIDAK DISETUBUHI

abby-abadi-hot

Semakin lama Abby menjanda semakin menjadi-jadi pula perangainya. Ntah apa hidayah lagi yang belum sampai kepadanya sehingga dia jadi begitu. Mungkin hidayah dibukakan pintu hati agaknya.

Semenjak Abby mendapat hidayah memakai tudung, semakin ramai pula peminatnya meninggalkan bekas isteri Norman Hakim ini. Kenapa ia jadi begitu?

Mereka meninggalkan Abby bukan sebab dia kini bertudung tetapi disebabkan kelakukan serta tuturkatanya yang tidak melambangkan ciri-ciri muslimah sejati sejak menjadi ahli seumur hidup sebuah parti politik yang kononya ingin memartabatkan Islam.

abby-kutuk-tunm

Atau mungkin juga akibat sudah terlalu lama tidak merasai nikmat bersetubuh sejak diceraikan Norman, Abby mencari cara mudah untuk melepaskan nafsu amarahnya di laman sosial dan di pentas ceramah menghentam sesiapa sahaja yang tidak sebulu denganya sambil mendapat pertolongan dari syaitan yang 'berserban'.

Melalui sikapnya yang gedik, perasan bagus dan tabiat suka mengutuk serta menghina orang lain sampai terlupa bahawa dirinya bertudung, Abby akan menyebabkan PAS yang telah sedia busuk kini akan bertambah busuk lagi.Syabas Abby..
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.