Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, March 4, 2013

Video Lanun & Tiang Chuak Mati Di Tembak..!Gambar yang dirakam ketika ketibaan jenazah ASP Ibrahim Lebar dan L/KPL Azrul B Tukiran di TUDM Subang lewat petang tadi...Al Fatihah..!Balasan tetap tiba..! Mati lawan mati la beb..!Dalam perkembangan lain, pesara Skuad 69 berkumpul di Tugu Negara siang tadi bagi tujuan mengecam kenyataan Wakil Rakyat pembangkang haram si Tian Chua..Sementara itu perkembangan dan keadaan di kawasan kejadian pada jam 7 malam tadi boleh kita tengok di astro awani seperti di bawah..LU FIKIR LA SENDIRI!!!

sumber

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.