Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, June 11, 2013

ADA APA DENGAN MARYAM MAZLIEYNNA MAZLEE DAN USTAZ AZHAR IDRUS

aku tak mau kata apa, kalaulah si penyebar cerita ini hanya buat cerita bohong, menanggunglah, kalau ia kejadian betul sisasatlah, huish, takkanlah hea, takut ini tektik bunuh karekter yang selalu orang buat dekat insan-insan popular, ds najib pun kena, isu altantuyanya, bang non dengan chinal doll nya, tapi kes bang non dia kira payah sikit nak sembang sebab video besi telah membuktikannya, keke..


entah lah labu, ustaz azhar idruz kan dah kawen buat kali ke-3, ada 3 isteri, takkan lah kan, yang si mangsa pulak katanya dah tutup acc facebooknya, jadi kesimpulannya, orang macam uai kan orang popular, mestilah ramai orang tergila-gilakan dia kan, so faham-faham jelah labu... hehehe..*Ini Maryam Mazlieynna Mazlee*

Persoalannya, jika ini benar berlaku, kenapa c Maryam tidak melaporkan kepada pihak berkuasa? Dan kenapa hanya memilih untuk mengupdate status di laman fesbuk dan akhirnya meng'nyahaktif'kan akaun tersebut?

Rasanya, c Maryam ni frust kot sebab UAI tak pilih dia untuk jadi bini baru. Heh.

Nota: Walau  tidak  minat dengan UAI, namun dalam hal ini,  aku sangat bersimpati dengan apa yang berlaku. Diharap harap ini hanya rancangan untuk menjatuhkan reputasinya. Biasala.. Lumrah la cenggini.
Semoga tabah. Wkwkwkwkw1 comment :

Anonymous said...

Kau juga termasuklah orang-orang yang Nabi telah sabdakan di akhir zaman si tukang fitnah dan penyebar fitnah. Maka takutlah azab Allah yang sekarang kamu tidak merasakannya. Tapi kan jelas bila roh sudah sampai dikerongkongan tiada taubat lagi yang akan diterima atau tunggulah bila Imam Mahadi muncul

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.