Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, June 17, 2013

UMNO Dalam 'Bahaya'. Pembangkang Bawa 'Bangla' Semasa #Black505, Bukti Penipuan PRU.

Nampaknya kata-kata Anwar Ibrahim bahawa ada 40,000 'BANGLA' mengundi pada PRU lepas bukan satu tuduhan.Cuba tengok gambar semasa FLASH MOB pada hujung minggu lepas.


 


Bukan 40,000. Rupa-rupanya 'BANGLA' yang Anwar dakwa tu dah bertambah jadi 1,000,000 orang!


Berrriiibbbuuu-rrriiibbbuuu tahniah diucapkan kat makcik dalam gambar kat atas. Walaupun golongan India Muslim dan kaum India dituduh sebagai 'BANGLA', makcik kat atas ni tetap boleh percaya dengan penipuan 'BLACK505'.


*Kaum sendiri kena hina pun mereka masih nak sokong Anwar. Kesian....


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.