Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, June 13, 2013

TERKINI! VIDEO & 9 FOTO MENARA KOMUNIKASI RUNTUH DARI PUNCAK MENARA UMNO PULAU PINANG!!!

Ribut kencang di sekitar George Town dimana terdapat pokok-pokok yang tumbang hingga menyebabkan berlaku kesesakan lalu lintas.

Lebih teruk lagi berlaku runtuhan struktur di atas bangunan UMNO Pulau Pinang akibat ribut kencang tersebut di Jalan McCalister  menyebabkan kerosakan kenderaan-kenderaan yang berada berhampuran. Lihat video :


Lim Guan Eng buat lawak pula? Apanya yang luntur tu Ah Beng?Sumber : Dr MiM


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.