Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, April 25, 2013

Edisi personal bersama calon P125 PAS: Husam Musa #GE13 #Vote4BN

Husam janji hendak jual kuarters Kerajaan kepada anda? Husam janji hendak beri RM 500 setiap bulan kepada guru? Anda terfikir mahu mengundi Husam/PAS PRU ini?

Fikirkan semula. Anda WAJIB tahu kenapa HUSAM lari ke Putrajaya. Anda tahu kisah Anuar Tan, Ladang Rakyat dan penjualan tanah rakyat Kelantan kepada DAP?

Husam Musa adalah ahli politik bertaraf "half past six". Tak malu ke anggap dirinya seperti Sultan Al Fateh dan mengikut jejak para anbia untuk menawan Putrajaya, kononnya. Qrang yang layak digelar Al Fateh adalah pemimpin yang mengasas dan membina Putrajaya. Bukan kau si misai kontot. Berjanjilah lagi dan menipu rakyat dengan retorik kamu tu.

Untuk lebih jelas, tonton video di bawah ini bagi mendapatkan sendiri gambaran bagaimana nasib pengundi yang telah mengundi parti Husam di Kelantan selama lebih 20 tahun!

Bca seterusnya : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.