Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, April 15, 2013

HADI AWANG SAHKAN PELAKON VIDEO SEKS TERSEBUT BUKAN MUSTAFA ALI


Hadi Awang mengesahkan video seks yang didakwa Mustafa Ali, Setiausaha Agung PAS tersebut bukan beliau. Hadi mendakwa mereka yang menuduh tersebut tidak mengenali Mustafa secara dekat. Mustafa dikatakan sudah lama mengalami masalah sakit lutut.P/s- Main pakai lutut?

Sila perhatikan betul-betul... ini bukan Mustafa Ali. Jika mengikut Papa Gomo, beliau ialah saudara kembar Mustafa yang kini menetap di Permatang pauh. Sila Lihat Sini

Memang langsung tidak serupa dengan Mustafa Ali kan? Janggut tak sama. Mustafa Ali tak pakai singlet. Tak pakai spender XXXL, kan? Dia pakai spender cop kongkek.No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.