Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, April 21, 2013

TROLL! Bila Skandal Seks Pemimpin Terbongkar!Skandal seks ketua pembangkang durasi 18 minit dengan seorang pelacur China Doll. Penguam Anwar kata, ini fitnah jahat UMNO/BN. Namun tiada tindakan yang dikenakan.. Sekaligus pencacai Pakatan kata itu bukti Anwar bukan seorang pengamal seks songsang.

Timbul pula video seks Mustafa Ali (PAS) durasi 11:25 saat. Peguamnya enggan berikan ulasan. Sekali lagi UMNO/BN dituduh. Sedangkan dalang penyebaran video tersebut datangnya dari ahli Pakatan Rakyat sendiri.

Terbit pula video Abe Din melancap depan komputer berlatar belakangkan bendera PKR. Dengan serta merta Abe Din dipecat keahlian PKRnya.

Inilah cara Pakatan Haram. Yang di atas, dibela, yang dibawah dibiarkan mati. LOL!

Teruskan membaca :di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.