Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, April 29, 2013

Mahasewel Yang Sewel - Buat Demo Dan Serah Memorandum Ke PWTC Hari Cuti!!! #TolakPR


Pakatan Haram sudah terdesak hendak kalah besar di dalam PRU-13. Menolak untuk menggunakan kempen yang bersih di dalam PRU-13, Pakatan Haram telah menggunakan mahasewel-mahasewel untuk berdemo, berarak dan membuat kacau. Haprakdaily setelah menggunakan perisian Microsoft Excel milik DAPig telah membuat kiraan sebanyak 2,000 orang!

Hakikatnya tidak sampai 200 orang yang berjaya dikumpul dalam perarakan mahasewel ini. Perarakan tersebut bermula jam 2.30 petang dengan himpunan di Dataran Merdeka sebelum bergerak ke Bangunan UMNO kira-kira 3.15 petang melalui Jalan Putra. Memang sewel dan bangang mahasewel-mahasewel ini. Kenapa CTS berkata demikian?

1. Yang bertanding di dalam PRU-13 adalah Barisan Nasional. Yang pergi serang UMNO kenapa? Takut sangatkah Pakatan Haram dengan kekuatan UMNO dan sokongan Rakyat kepada UMNO?

2. Yang pergi berdemo dan berarak hari Sabtu dan Ahad ini kenapa? Orang bercutilah Hari Sabtu dan Ahad, bodoh!!! Hang nak bagi memorandum dekat siapa? Pak Guard? Sekarang semua wakil rakyat dok kawasan masing-masing berkempen, mahasewel nak jumpa siapa kat PWTC? Makcik Cleaner?

Iniyang dikatakan bodoh tidak boleh diajar,pandai tidak boleh diikut!!!

Baca seterusnya :di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.