Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, April 20, 2013

WARDINA SAHKAN DAH TENGOK VIDEO #SpendaStopa .......?Wardina hari ini menyertai bantahan terhadap corak kempen lucah dan penyebaran video seks yang dipelopori pihak tertentu. Beberapa Ngo wanita juga terbabit menyatakan bantahan keras terhadap corak kempen yang disifatkan amat kotor didalam PRU13.

Wardina menyifatkan bahawa ini bukanlah budaya masyarakat melayu dan wardina juga kelihatan begitu kesal dan marah dengan budaya yang disifatkan amat kotor ini.

Wardina bersama Ngo wanita terbabit sebulat suara MEMBANTAH KERAS aktiviti tidak bermoral ini dan mendesak agar perbuatan jijik tersebut dihentikan serta merta oleh pihak-pihak yang berkenaan.

Trend menyebarkan bahan tontonan berunsur lucah dan pornografi sebagai muslihat menjatuhkan lawan politik melambangkan kedangkalan tahap berfikir dan kerendahan moral kelompok yang terbabit.

Mereka juga menyifatkan tersebut nyata bertentangan dengan nilai-nilai budaya bangsa dan ajaran Islam yang menekankan gaya hidup berakhlak mulia dan bersangka baik, yang merupakan ciri-ciri murni terpenting yang mesti ada dalam diri dan keperibadian seorang pemimpin yang layak dipilih.

Ya kenapa sekarang baru nak pertikaikan benda nie? Jika sebelum ini banyak lagi video yang keluar. Kenapa tak bantah? Atau hanya mempertahankan SpendaStopa aje. Yang penting manusia yang membuat perbuatan sumbang itu harus dipertikaikan dulu!!! Bukan menuduh dan mempersalahkan orang lain hanya untuk menutup kemaluan orang tertentu. Jika tidak ada perbuatan Anak Haram terlarang video takkan nak keluar der......

Ayat Sempoi : Yang Sedap Tue Dapat kat #SpendaStopa .Yang Buruk Orang Lain Tanggung..Adil Ke macam nie????

Baca seterusnya : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.