Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, April 14, 2013

Keranda Buat Haji Hadi Telah DisiapkanInilah orang yang suka bercakap soal negara islam demi kepentingan diri. Kalau benar-benar bercita-cita membina negara islam, kenapa menjadi hamba DAP yang mahu hak sama rata dan kebebasan kristian menggunakan khalimah Allah didalam bible versi melayu.

Kenapa harus membenarkan DAP yang mahu amalkan Malaysia Malaysian dan akhirnya menghapuskan kekuatan islam dan melayu di negara ini?

Haji Haji hanya pandai putar belit kerana terpaksa menyembunyikan kelemahannya untuk mengawal tindak-tanduk DAP. Tidak berlaku sekalipun PAS mengepalai DAP sebaliknya DAP yang mengkaldaikan PAS sepanjang masa. Jadi dimanakah asas cita-cita Haji Hadi.


Read more : Pecah Palak Mikir


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.