Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, April 14, 2013

[PANAS] Video baru 4 minit Anwar Ibrahim mula tersebar !!!


Kepada sesiapa yg berhajat untuk mengundi DAP / PKR atau PAS dalam PRU13 kerana terpukau dengan kehebatan Anwar Ibrahim dan janji manis manifesto PR yang dilancarkan baru-baru ini mestilah menonton video ini dulu. Tengok dan hayati betul2..


Bongkak, sombong dan ego yang akhirnya memakan diri.

Sesungguhnya kegagalan mereka memerintah dan menunaikan janji di Pulau Pinang, Selangor, Kedah dan Kelantan menunjukkan mereka bukan pilihan yang baik untuk mentadbir negara. Mereka bukanlah "malaikat" yg serba serbi lengkap tapi cuma "syaitan"  yang bongkak dan sombong yang akan merencatkan kemajuan negara dalam cita-cita mencapai wawasan 2020 yg kian dicapai.

Untuk itu, tekadkan hati untuk terus bantu Malaysia dan berjihad menafikan manusia rakus ini dari terus menodai Malaysia. Pilihlah BN !!!


Baca seterusnya : di sini

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.