Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, April 21, 2013

WEI MACAI MACAI PAS !! MAT SABU TU SETANDING KA DENGAN ORANG YANG HANGPA BUANG NI ??


Orang macam ini PAS buang… diganti pulak dengan seorang Timbalan Presiden yang pernah ditangkap berkhalwat dengan isteri orang?

Mana intan dan mana kaca…tak reti hendak beza?

Betul la…PAS dulu ikhlas bercakap pasal Islam, PAS kini hanya mahukan kuasa melalui kerjasama dengan DAP.

 

Begitu lancar dan begitu fasih Ustaz Nasharuddin bercakap bahasa arab…cemburu penulis mendengarnya.

Terbayang satu bentuk keyakinan dan karisma yang begitu hebat di wajah Ustaz Nasharuddin.

Bukan sahaja bahasa Arab, tetapi juga fasih berbahsa Inggeris…

Mat Sabu kaki maki hamun orang….tolonglah wei….ikut lagilah perangai-perangai orang Anwar tu 
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.