Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, April 21, 2013

KALIMAH ALLAH: Khalid Samad Tolak Debat Zulkifli Nordin Atas Nasihat Anwar?Ada berani ke berdebat dengan Zul Nordin? Awal² lagi sudah mengalah. Khalid Samad sebelum ini, amat lantang menyokong cadangan DAP yang mahu Kristian juga menggunakan kalimah Allah.

Pengalaman Zul Nordin berpidato tiada tolak bandingnya. Inilah yang ditakuti oleh Khalid Samad. Zul Nordin, kali ini tentu Khalid tidak senang duduk dibuatnya.

Tertanya-tanya juga, siapakah bos Khalid Samad yang sebenarnya? Hadi Awang, atau Anwar Ibrahim?

Teruskan membaca :di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.