Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, April 22, 2013

Video Penceramah PAS kena balun kaw-kaw dengan ahli PAS Yan


Terduduk terdiam penceramah PAS kena balun dengan seribu sebab yang membuat mereka tidak mampu mengjawap! Yang paling menarik segala kepincangan PAS Kedah! habis  dirungkai satu persatu hingga menyirap darah penceramah PAS. Hah sekali Penceramah PAS kena balun kaw-kaw dengan ahli PAS Yan baru mereka tahu langit tinggi atau rendah! Itulah suka sangat jaja fitnah sana-sini sampai kepincangan parti sendiripun tidak penah dipandang.

Satu saja sebab kenapa Penceramah PAS kena balun kaw-kaw dengan ahli PAS Yan ! sebab mereka ini terlupa yang rakyat semakin bijak, dulu bolehlah rakyat tidak tahu bagaimana cara PAS memerintah ini hendak dijajakan lagi dengan kekuatan 66 kerusi yang diperuntukan Pakatan untuk PAS.

Memang hamPAS dan patutlah dan memang patutpun rakyat bangkit dan jadikan seperti Video Penceramah PAS kena balun kaw-kaw dengan ahli PAS Yan


Read more :here


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.