Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, April 30, 2013

GEMPAR BERAPI! INIKAH BUDAK YANG DIKATAKAN PERNAH DITAMPAR KU NAN?


Ini lah gambar kamarulzaman yang pembangkang dakwa telah ditampar ole ku Nan, sedang pembangkang heboh pasal citer ini, hubungan mereka seperti anak beranak. Ia hanya mainan politik pembangkang.

Aku tengok fitnah pembangkang semakin menjadi-jadi sejak kebelakangan ini. Depa buat fitnah tak hengat punya la! Kepada Husam jammapari. Baik lu balik Kelantan je la.

Aku tengok Ku Nan jaga warga Putrajaya dengan baik sekali. Hidup Ku Nan!

Baca seterusnya : di siniNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.