Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, April 14, 2013

HOT NEWS !!! MUSTAFA ALI DICABAR UNTUK BERSUMPAH !!! ADA BERANI ??? VIDEO INSIDE !!!


Datuk Mustapa Ali pernah mencabar Datuk Seri Idris Jusoh dan Datuk Ayub Yaakob bersumpah mengikut kaedah Islam kerana kedua-dua tokoh itu mempunyai versi yang berbeza berkenaan kes Batu Burok,8 September 2007.Mustafa ketika itu adalah Pesuruhjaya PAS Terengganu,Idris adalah Menteri Besar Terengganu dan Ayub adalah Ketua Polis Negeri.Kes Batu Burok merujuk kepada peristiwa rusuhan dan menyerang polis di kalangan ahli Pas selepas diarah bersurai daripada menghadiri satu perhimpunan tanpa permit.Oleh kerana versi perusuh berbeza dengan versi kerana negeri dan polis negeri, Mustapa telah mencabar Idris dan Ayob bersumpah mengikut kaedah Islam. “Jika dia berterusan dengan versi itu,saya cabar kedua-duanya untuk bersumpah iaitu Idris dengan Ketua Polis negeri ikut cara Islamlah.Biar dia mempertahankan versi dia itu dan saya kata bohong versi dia itu.Saya akan beri versi saya.Kita minta Allah SWT tunjuklah siapa betul dan siapa salah, “kata Mustafa dalam kenyataan media bertarikh 3 Oktober 200

LIHAT VIDEO DI BAWAH


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.