Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, April 24, 2013

Hot!Eksklusif Dari War Room DAP, Pertemuan Sulit 20 Pemimpin PAP Bersama Lim Guan Eng.


Gambar ini  dirakamkan di KOMTAR,Georgetown…

Betulkah baru baru ini berlaku pertemuan sulit 20 orang pemimpin dan operatif PAP bersama Lim Guan Eng?

Siapakah mereka ini? Kenapa pemimpin PAP dari Singapura hadir bertemu dengan Lim Guan Eng sebelum pengumuman nama calon calon DAP baru baru ini?

Apakah yang mereka bincangkan? Betulkah dana pilihanraya DAP sebahagiannya di sumbangkan oleh PAP? Berapa juta?Siapa yang menerima wang tersebut? Masuk ke akaun siapa?

Kenapa PAP menghantar ahlinya untuk membantu jentera ke setiap parlimen yang ditandingi DAP? Apa kepentingan Singapura hingga masuk campur dalam urusan politik Malaysia?

Sebagai rakyat Malaysia tanpa mengira fahaman politik wajib tahu kenapa Singapura campur tangan dalam urusan politik negara? Lim Guan Eng dan DAP harus jawap!

Sebahagian dari 20 orang yang menemui Lim Guan Eng… Siapakah mereka?

PAP


Ikuti Pendedahan Pisau.Net : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.