Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, April 22, 2013

#TOLAK HUSAM TOLAK PAS DI PUTRAJAYA. SATU KLIK UNTUK VIDEO INI SATU UNDI UNTUK BN#


HUSAM MUKA PECAH TANAH

Sebagai seorang yang bergelar Yang Berhormat, aku rasa tentu akan letak jawatan dan bersara kerana yang dijanjikan semua tidak terlaksana. Namun berlainan dengan HUSAM MUSA. Apabila janji gagal dilaksanakan di Kelantan, terkini lari ke Putrajaya. Sebabnya kerana di Putrajaya kemudahan Praserana semuanya telah tersedia sebagai sebuah Bandar yang terancang. Jika beliau menang PRU 13, tidak perlu berjanji lagi dan boleh tidor lena sebagaimana di Kelantan walaupun terdapat pelbagai janji yang tidak terlaksana.

Apatahlagi  rakyat kalau tengok video ini tentu akan rasa menyesal memilih Husam Musa sebagai ADUN memwakili Kelantan. 
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.